Voorbeeldoffertes gebruiken

Voorbeeldoffertes gebruiken

Wij stellen aan iedere Offri-gebruiker dezelfde voorbeeldoffertes beschikbaar. Om Offri mee te leren kennen, om de teksten zelf te kopiëren, of ter inspiratie: voel je vrij.
image

Gebruik maken van voorbeeldoffertes

Met voorbeeldoffertes maak je het nog makkelijker om je eerste digitale offerte te maken. Je kunt de voorbeeldofferte gebruiken ter inspiratie, maar het is ook toegestaan om alle teksten en afbeeldingen 1 op 1 over te nemen.

  1. Ga naar het dashboard.
  2. Klik op nieuwe offerte.
  3. Switch van je eigen sjablonen naar voorbeeldoffertes om een van de voorbeeldoffertes te gebruiken als basis voor jouw offerte.
  4. Klik op het sjabloon dat je wil gebruiken voor je offerte.

De starterkit: alleen bij aanmelding

Nieuwe gebruikers van Offri krijgen bij het aanmelden de mogelijkheid om een starterkit te kiezen. Zo'n starterkit bevat naast voorbeeldoffertes ook voorbeeldsjablonen en voorbeeld-afbeeldingen.

Je kan de starterkit alleen bij aanmelding kiezen. Daarna kun je dus alleen de voorbeeldoffertes gebruiken zoals hierboven aangegeven (zonder sjablonen en afbeeldingen), omdat je anders het risico loopt dat de catalogus die je net zorgvuldig hebt opgebouwd volloopt met starterkit-onderdelen.

💡

Heb je vragen of suggesties? Neem contact op via support@offri.nl of boek nu online een gesprek met ons Support team. Wij helpen je graag verder met een offerte maken en het versturen van jouw digitale offerte.